Ons verhaal

Gewoon. Goed. Eten.

Bij Ingeburgerd eet je lekker casual. Genieten van goed eten in een no-nonsense sfeer. Je wilt immers niet altijd op chic uit eten. En door de week heb je ook wel eens zin hebt in een makkelijke hap. Tuurlijk!

Burgers voor iedereen is ons motto…
..En dat nemen we behoorlijk letterlijk. We bereiden heerlijke hamburgers met eerlijk bio-vlees. Maar op onze kaart vind je ook vegetarische varianten. We begrijpen dat je niet altijd zin hebt om uit te leggen wat je niet mag eten. Dus wil je glutenvrij, lactosevrij, of heb je andere wensen? Je hoeft maar een kik te geven en wij regelen het.

Voor de kleine burgers hebben we kleine burgers. Ons team zorgt ervoor dat de kids zich vermaken aan tafel. En wil je eten met een grote groep? We hebben speciale menu’s om jullie snel te helpen. Bel even van tevoren zodat jullie zeker gezellig bij elkaar zitten.

Ingeburgerd zit lekker centraal in Zwolle: om de hoek bij de Sassenpoort, op loopafstand van de Fundatie, aan de Nieuwe Markt. In onze gezellige restaurant zie je de chefs aan het werk in de open keuken. Zij zorgen voor plaatjes op je bord. En feestjes in je mond. Kwaliteit voor een fijne prijs. Tot snel!